Ett brev med beviljat bidrag.

cancerhjalpen_bidrag


Cancer kommer aldrig lägligt i en människas liv.

  Vardagen blir ett rent helvete för många.Jag vill börja mina rader med att från djupet av mitt hjärta Tacka alla våra givare. Medmänniskor som ser det som en självklarhet att återkommande ge bidrag till Cancerhjälpen.  Att ni förstår och tänker på alla de människor som får beskedet att de har cancer.

Varje år får ca 1.500 cancersjuka barn och vuxna ett brev med beviljat bidrag från Cancerhjälpen.
Tillsammans kan vi fortsätta denna resa och hjälpa ännu fler.

Cancer kommer aldrig lägligt i en människas liv, förutom smärtor och obehag av sjukdomen och dess behandling så påverkar cancern oftast en eller flera andra delar i den cancersjukes liv. Sociala relationer, ekonomin och inte minst den mentala hälsan påverkas oftast negativt. Många gånger ser man tyvärr att de tuffa omställningar som uppstår i vardagslivet till och med splittrar familjer.

Många sidor skulle kunna skrivas om hur cancersjuka människor upplever panik, stress och ångestfylld oro över sin ekonomi som i flera fall gör deras vardag till ett rent helvete. När högkostnadskortet gått ut och medicinkostnaden känns omöjlig att betala. Då är det inte lätt att ta hand om sig själv på det sätt man bör göra efter en tuff cancerbehandling.
Samtidigt kanske barnen behöver nya kläder och man ligger efter med hyran.

De flesta jag talat med som befinner sig i en sådan här verklighet är väl medvetna om att detta inte är till gagn för deras väg tillbaka till hälsa.

Så här får det inte vara.
Här fyller Cancerhjälpen en mycket viktig funktion.

Hjälp oss att hjälpa.


Ywonne Jacobsson
Ordförande CancerhjälpenVill du vara med och göra något konkret?
Hjälpa ett barn som är cancersjukt här och nu?

slogo
Swisha en gåva till 900 4375

Eller ge en gåva till Cancerhjälpen         

Bli månadsgivare      Starta en insamling på Facebook


sociala.media3

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ett sällskap i nöd och lust oavsett hur jag mår.
Jag visste att cancersjuka får cellgifter