Sommaren är kort!

sommar2022

 

Sol och bad


...eller en helt annan verklighet? 

 


Det börjar närma sig semestertider, eller så är du kanske redan där? Tyvärr ser sommaren annorlunda ut för många, både barn och vuxna. En ny skrämmande verklighet, ett barn som är sjukt, en förälder eller en nära vän. Vad kan vi som är lyckligt lottade med en vanlig sommar göra för att hjälpa till? 


Det vi på Cancerhjälpen har beslutat är att hålla öppet hela sommaren. Hjälpbehovet är större än någonsin och verksamheten kan inte stänga. Vi kommer dock att begränsa våra öppettider på telefon till tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 10.00-13.00

För att göra ansökningsprocessen kortare för barnen och vuxna som sökt bidrag kan du faktiskt vara med och påverka. Alla gåvor är otroligt viktiga och genom att swisha en gåva gör du så att fler kan få hjälpen utbetald innan sommaren är slut. 

Tillsammans kan och ska vi göra sommaren 2022 lite bättre, även om det är väldigt tufft för många. Som medmänniska kan man tänka på att ringa det där extra samtalet. Fråga om man kan hjälpa till eller avlasta på något sätt. Visa att man finns och att man bryr sig. 
Vill du Swisha en gåva är det till nummer 123 900 4375. Stort tack på förhand! 

❤️Vi önskar dig en riktigt fin sommar! 
Medarbetarna på Cancerhjälpen 
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Något jag trodde var helt omöjligt
Cancerhjälpen rekommenderar SunControl.