90kontotransparent

90kontotransparent

Sol och bad är ju helt underbart.

rebecca_cancerhjalpen

Kroppsideal och bikinitoppar Önskar alla kunde se och förståTvåbarnsmamman Rebecca fick diagnosen spridd bröstcancer medan hon fortfarande var mammaledig. Skelettmetastaser och hjärntumörer. Inget har stoppat Rebecca som nu levt med sjukdomen i snart 8 år. Ja nu är sommaren återigen på ingång och för alla som med mig älskar sol och bad så är det ju helt underbart.
Men med badsäsongen så kommer även en del obekvämligheter, bara det här med att visa sig i badkläder är ju ett moment som kan ge ångest så att det heter duga och har man dessutom då inga bröst utan enbart en urgröpt bröstkorg så blir det ju inte bättre.
Jag var nyligen och testade en del bikinitoppar och sport-bh:s då dom jag har börjar bli väldigt utslitna. Det var definitivt ingen positivt upplevelse och då jag dessutom har problem över hur resten av min kropp ser ut oxå så var det ingen rolig kombo.


Tränar och håller igång! 
Jag tränar relativt mycket ändå, mestadels spinning men även lite styrkepass och jag tycker att kroppen har blivit ganska stark. Jag känner att jag orkar mer och fått mer kraft och energi! Dock så är det inget som visas på min kropp för den är som en stor geléklump. Tänk ungefär som barbapapa, lite den kroppsformen har jag.
Jag tog faktiskt upp det med läkaren på senaste besöket jag var på! Det kan kännas fåfängt men det är så jädra tråkigt att vara så missnöjd och obekväm med sin kropp.
Men dessvärre så fick jag svaret att då jag inte har hormoner/östrogen kvar i kroppen så är det svårt att göra nånting åt det. Han förklarade att när en kvinna kommit i klimakteriet så förändras kroppen och det blir genast svårt att göra någon förändring på den.
Det känns så jädra dumt och konstigt att jag kan bli besviken på att jag behövt komma i ett ”kemiskt klimakteriet” så tidigt. sSamtidigt vet jag att om jag inte skulle gjort det, så hade jag inte överlevt. Efter allt som min kropp har varit med om så är det inte så konstigt att den inte är som en kropp bör vara.


Det enda som betyder något
Jag hade bara velat att alla skulle kunna se och förstå, att jag inte skulle behöva må dåligt över hur jag ser ut och hur andra ser mig.
Jag vet så väl att man egentligen inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker! Att mina nära och kära älskar mig för den jag är, hur jag än ser ut. Jag vet att det är det enda som egentligen betyder nåt. Jag försöker ständigt tänka att jag borde vara stolt över min kropp. Tänker att den är så stark efter allt den behövt gå igenom. Men, det är svårt att se förbi sina känslor.

Hur som helst så tänker jag fortsätta med min träning så mycket och länge jag bara orkar.
För jag vet iallafall att träningen gör mig starkare i både kroppen och knoppen.

/Många kramar
Rebecca.
Cancerhjälpen gör mycket på bred front för landets cancersjuka - och du kan vara med!
Din gåva gör skillnad!

gava19

regelbund19

insamling19


Eller swisha Din gåva till 900 4375.

slogo

Heja!
Cancerhjälpens utdelning

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cancerhjalpen.se/

Mest lästa

En födelsedag till mot alla odds.  För 5 år sedan fick jag min dödsdom....
12312 Hits
Hur hamnade jag här, hur kunde det bli såhär?    Jag var verkligen så lyckligt lottad....
9755 Hits
Försäkringskassan tyckte att jag skulle börja jobba.  Tanken på att kunna jobba fanns inte i mi...
8190 Hits

Filtrera på tag

levanu läkarbesök sommartider vara mamma Lill-babs kondoleans julgå slimmadorganisation spriddbröstcancer delacancern påsk vitsippa bästajulklappen fondmedel stodoss hospice minberättelse 5000kr Cancerhjälpen önskningar clownmedicin dubbla boendekostnader i livet slutskede cytostatika jul2018 egeninsamling mammamedcancer egen insamling Att vara envis som terapi tackcancerhjälpen redaktör cancerhjälpen välgörenhet träning jeanetteelmström liseberg kämparglöd ordförande mantra minnesblad mamma teamkornelia vers sommar2018 rosor smink cellgifternasvarar gratulation bidrag från cancerhjälpen projektbidrag resa cancer dataskyddsförordningen annorlunda jul idag cancerhjalpen Här skriver Lisa gdpr finainitiativ tomasbrazda insamling fotografsatu sandhamnsgatan62 cancerbehandling stödoss sjukpensionär trädgård person i familjen saknas medlemicancerhjälpen swish9004375 lov så slutar många ” cancer-resor ” lyckligt tavla cornautbrottet tarmcancer bamsesvärld levnu arideforourchild drömmar väl omhändertagen ansökan barncancer Onkologen Linköping trivselbidrag jeanette elmström sysselsättning bukspottkörteln gegåva överleva fatigue peruk riskgrupp blimånadsgivare julgåva fuckcancer vallagruppen vänner allhelgon glädje beach2018 bjornnallejansson årsbidrag Det är ett begrepp som kan vara både frisördanderyd spriddcancer sysselsättningsbidrag sommarglädje hopp metastaser auktion hedra endorfiner bröstcancer hogtidsgava barbrosvensson felixfernebring kontorsrummet hälldes brännbar vätska operationvalfard covid-19 cancerdiagnos leukemi envis ywonne jacobsson positiv donation pin utan sin dotter semester orka statistik hjärntumör kvartalsgivare geengåva osterlenskulturgang cancerbesked astridlindgrensvärld storsaknad sökabidrag oförändrat metastaserilever årsredovisning jaellernej bästavän urverkligheten rebeccabernhard cancersjuk barncancercentra cellprov midsommar kraftenshus frisör 90-konto spridd bröstcancer hjälposshjälpa minhistoria gåvobevis sövas livmoderhalscancer slagit hål på tacksamhet besvikelse lajv Malinberghagen cancerkompis liten text ovisshet sända en tanke cancersjuka scarf gladmidsommar nätverka cellgifter julpeng månadsgivare kortege allahjärtansdag tyragrandinludvig Nyheter pandemi tanke vilja öppettider medlemskap deliciouzuf varatillsammans oro minnesgåva omkostnader skandionkliniken powerwalk enviktigsak fighter Linköpings Univeritstssjukhus bäst före ettskrattförlängerlivet levamedcancer personuppgifter airsoft motorcykelkortege den 5 december försökte någon tända eld på ett rum på socialförvaltningens kontor i Köping wheelagainstcancer fru aldriggeupp tillsammans högtidsgåva julkampanj bli frisk hair&nu obotligcancer matastaser ansokaomhjälp besked tack present förälder cancerhjälpen arbetsträna obotlig cancer

Mest lästa

En födelsedag till mot alla odds.  För 5 år sedan fick jag min dödsdom....
12312 Hits
Hur hamnade jag här, hur kunde det bli såhär?    Jag var verkligen så lyckligt lottad....
9755 Hits
Försäkringskassan tyckte att jag skulle börja jobba.  Tanken på att kunna jobba fanns inte i mi...
8190 Hits
2019.png

Kontakta oss

Telefon: 08 - 612 42 42

Hemsida: www.cancerhjalpen.se

E-post: info@cancerhjalpen.se

Organisationsnummer: 816000-5958

Integritetspolicy - GDPR
Adress

Sandhamnsgatan 62

115 60 Stockholm

 

Plusgiro:  90 04 37-5

Bankgiro: 900 - 4375

90konto1

2019.png
08-612 42 42
info@cancerhjalpen.se
www.cancerhjalpen.se
Sandhamnsgatan 62, 115 60 Stockholm
Org.nr: 816000-5958
Image
Copyright © Cancerhjälpen 2021. Alla rättigheter reserverade.