90kontotransparent

90kontotransparent

Sol och bad är ju helt underbart.

rebecca_cancerhjalpen

Kroppsideal och bikinitoppar Önskar alla kunde se och förståTvåbarnsmamman Rebecca fick diagnosen spridd bröstcancer medan hon fortfarande var mammaledig. Skelettmetastaser och hjärntumörer. Inget har stoppat Rebecca som nu levt med sjukdomen i snart 8 år. Ja nu är sommaren återigen på ingång och för alla som med mig älskar sol och bad så är det ju helt underbart.
Men med badsäsongen så kommer även en del obekvämligheter, bara det här med att visa sig i badkläder är ju ett moment som kan ge ångest så att det heter duga och har man dessutom då inga bröst utan enbart en urgröpt bröstkorg så blir det ju inte bättre.
Jag var nyligen och testade en del bikinitoppar och sport-bh:s då dom jag har börjar bli väldigt utslitna. Det var definitivt ingen positivt upplevelse och då jag dessutom har problem över hur resten av min kropp ser ut oxå så var det ingen rolig kombo.


Tränar och håller igång! 
Jag tränar relativt mycket ändå, mestadels spinning men även lite styrkepass och jag tycker att kroppen har blivit ganska stark. Jag känner att jag orkar mer och fått mer kraft och energi! Dock så är det inget som visas på min kropp för den är som en stor geléklump. Tänk ungefär som barbapapa, lite den kroppsformen har jag.
Jag tog faktiskt upp det med läkaren på senaste besöket jag var på! Det kan kännas fåfängt men det är så jädra tråkigt att vara så missnöjd och obekväm med sin kropp.
Men dessvärre så fick jag svaret att då jag inte har hormoner/östrogen kvar i kroppen så är det svårt att göra nånting åt det. Han förklarade att när en kvinna kommit i klimakteriet så förändras kroppen och det blir genast svårt att göra någon förändring på den.
Det känns så jädra dumt och konstigt att jag kan bli besviken på att jag behövt komma i ett ”kemiskt klimakteriet” så tidigt. sSamtidigt vet jag att om jag inte skulle gjort det, så hade jag inte överlevt. Efter allt som min kropp har varit med om så är det inte så konstigt att den inte är som en kropp bör vara.


Det enda som betyder något
Jag hade bara velat att alla skulle kunna se och förstå, att jag inte skulle behöva må dåligt över hur jag ser ut och hur andra ser mig.
Jag vet så väl att man egentligen inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker! Att mina nära och kära älskar mig för den jag är, hur jag än ser ut. Jag vet att det är det enda som egentligen betyder nåt. Jag försöker ständigt tänka att jag borde vara stolt över min kropp. Tänker att den är så stark efter allt den behövt gå igenom. Men, det är svårt att se förbi sina känslor.

Hur som helst så tänker jag fortsätta med min träning så mycket och länge jag bara orkar.
För jag vet iallafall att träningen gör mig starkare i både kroppen och knoppen.

/Många kramar
Rebecca.
Cancerhjälpen gör mycket på bred front för landets cancersjuka - och du kan vara med!
Din gåva gör skillnad!

gava19

regelbund19

insamling19


Eller swisha Din gåva till 900 4375.

slogo

Cancerhjälpens utdelning

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cancerhjalpen.se/

Mest lästa

En födelsedag till mot alla odds.  För 5 år sedan fick jag min dödsdom....
11193 Hits
Hur hamnade jag här, hur kunde det bli såhär?    Jag var verkligen så lyckligt lottad....
9297 Hits
Försäkringskassan tyckte att jag skulle börja jobba.  Tanken på att kunna jobba fanns inte i mi...
7902 Hits

Filtrera på tag

cancerhjälpen beach2018 hogtidsgava spriddcancer Nyheter cancerbesked statistik hjälposshjälpa positiv ovisshet sysselsättning pandemi fuckcancer julkampanj vitsippa kontorsrummet hälldes brännbar vätska 90-konto kondoleans rebeccabernhard gladmidsommar fru arbetsträna kvartalsgivare lov så slutar många ” cancer-resor ” lyckligt bäst före månadsgivare tacksamhet vänner välgörenhet terapi bamsesvärld jul2018 hospice present hair&nu auktion rosor dubbla boendekostnader i livet slutskede peruk trivselbidrag sommar2018 ansökan astridlindgrensvärld covid-19 barncancercentra ordförande scarf tyragrandinludvig vallagruppen swish9004375 liten text stodoss gåvobevis påsk osterlenskulturgang 5000kr önskningar hjärntumör minhistoria kraftenshus cytostatika cancerbehandling clownmedicin gdpr sysselsättningsbidrag minnesgåva geengåva gegåva läkarbesök jeanette elmström årsredovisning varatillsammans fighter medlemicancerhjälpen Att vara envis som liseberg Linköpings Univeritstssjukhus bli frisk metastaserilever träning motorcykelkortege jeanetteelmström wheelagainstcancer sända en tanke mamma blimånadsgivare jaellernej operationvalfard livmoderhalscancer person i familjen saknas orka frisördanderyd förälder tack teamkornelia cellgifternasvarar årsbidrag barbrosvensson pin kortege allhelgon hopp cornautbrottet fatigue semester urverkligheten obotlig cancer utan sin dotter obotligcancer julgåva annorlunda jul idag sandhamnsgatan62 matastaser arideforourchild sökabidrag levamedcancer vers riskgrupp levnu sövas cancerkompis väl omhändertagen ywonne jacobsson allahjärtansdag besked bukspottkörteln bidrag från cancerhjälpen sommarglädje barncancer hedra glädje Malinberghagen tanke oförändrat mantra donation tomasbrazda projektbidrag egeninsamling öppettider vilja envis airsoft medlemskap storsaknad Cancerhjälpen bröstcancer lajv minberättelse cancersjuk nätverka aldriggeupp skandionkliniken cancersjuka ettskrattförlängerlivet Lill-babs besvikelse Här skriver Lisa tackcancerhjälpen enviktigsak frisör slagit hål på vara mamma felixfernebring bästavän kämparglöd tarmcancer bjornnallejansson julgå tavla mammamedcancer bästajulklappen Onkologen Linköping insamling egen insamling endorfiner överleva drömmar stödoss cancer fotografsatu minnesblad smink dataskyddsförordningen julpeng cancerdiagnos powerwalk fondmedel högtidsgåva cellgifter cellprov levanu midsommar resa leukemi spridd bröstcancer den 5 december försökte någon tända eld på ett rum på socialförvaltningens kontor i Köping omkostnader spriddbröstcancer sommartider personuppgifter ansokaomhjälp delacancern gratulation oro sjukpensionär slimmadorganisation cancerhjalpen trädgård tillsammans redaktör cancerhjälpen metastaser Det är ett begrepp som kan vara både deliciouzuf finainitiativ

Mest lästa

En födelsedag till mot alla odds.  För 5 år sedan fick jag min dödsdom....
11193 Hits
Hur hamnade jag här, hur kunde det bli såhär?    Jag var verkligen så lyckligt lottad....
9297 Hits
Försäkringskassan tyckte att jag skulle börja jobba.  Tanken på att kunna jobba fanns inte i mi...
7902 Hits
2019.png

Kontakta oss

Telefon: 08 - 612 42 42

Hemsida: www.cancerhjalpen.se

E-post: info@cancerhjalpen.se

Organisationsnummer: 816000-5958

Integritetspolicy - GDPR
Adress

Sandhamnsgatan 62

115 60 Stockholm

 

Plusgiro:  90 04 37-5

Bankgiro: 900 - 4375

90konto1

2019.png
08-612 42 42
info@cancerhjalpen.se
www.cancerhjalpen.se
Sandhamnsgatan 62, 115 60 Stockholm
Org.nr: 816000-5958
Image
Copyright © Cancerhjälpen 2021. Alla rättigheter reserverade.