Nöjd och stolt över mig själv!

cancerhjalpen_traning

Att jag faktiskt orkar.

 Jag känner mig stark!

Tvåbarnsmamman Rebecca drabbades av spridd bröstcancer medan hon fortfarande var mammaledig. Skelettmetastaser och hjärntumörer.
Inget har stoppat Rebecca som nu levt med sjukdomen i över 6 år.

 

Nu har jag åter kommit igång med träningen igen och det känns så himla skönt.
Jag har köpt mig ett årskort på mitt favoritgym. Jag gillar verkligen deras pass/gruppträning och så gillar jag att det är så skön blandning av människor där, det är allt från de yngre skolungdomarna till de äldre pensionärerna, alla är välkomna och det spelar ingen roll om man är nybörjare eller gammal veteran.
Jag försöker köra 1-2 spinningpass i veckan och sen något dans eller jympa pass om tiden och orken finns.
Jag som tränar mycket på dagtid häpnas av hur många krutgubbar/gummor det finns, spinning är en väldigt ansträngande träning och man svettas duktigt men alla kör verkligen stenhårt oavsett ålder, nu har många utav dom hållit igång i många många år, vissa säkert sen innan jag ens var född men ändå.
Och jag måste säga att jag är nöjd och stolt över mig själv, att jag faktiskt orkar och håller i efter allt som jag ändå gått igenom, när jag sitter där på spinningcykeln så känner jag mig inte som någon som faktiskt har cancer i kroppen, jag känner mig istället stark och har en sådan skön känsla inombords.
Jag har ju tränat på gymmet förut innan jag fick hjärntumörerna men det var några år sen och jag känner att det är vissa muskler som försvunnit helt på den här tiden så det är lite jobbigt nu till en början, men får man bara hålla på ett tag så ska nog kroppen vänja sig, jag får förhoppningsvis tillbaka mina muskler igen.
Min kropp bryts ner av både sjukdom och medicin så jag försöker att bygga upp den så gott jag kan.

Många kramar
Rebecca

 

Cancerhjälpen gör mycket på bred front för landets cancersjuka - och du kan vara med!
Din gåva gör skillnad!

gava19

regelbund19

insamling19


Eller swisha Din gåva till 900 4375.
Vill du ha vår gåvopin ange ditt personnummer i meddelanderutan när du swishar.

slogo

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Insamlingen är den största motivationskällan!
A ride for our child Tyra