Många barn drömmer om en resa.

Cancerhjalpen_barn

Cancerhjälpen uppmuntrar och uppfyller drömmar för cancersjuka barn och tonåringar.


 Här fyller Cancerhjälpen en viktig funktion.Många av de cancersjuka barn som ansöker om hjälp önskar ett sysselsättningsbidrag som kan användas till t ex spel och leksaker, som kan ge glädje när man inte orkar vara igång så mycket som syskon och kamrater. En egen surfplatta för att hålla kontakten med kompisar och skola är ofta viktigt för tonåringarna. Utflykter med familjen kan vara ett lagom miljöombyte både för små och stora barn som tillbringar mycket av sin tid på sjukhus. Åka till en rolig plats där barnet får glädjas i nuet och bara ha det bra.

Många drömmer om en resa. Tänk att få resa bort en vecka efter en tuff behandlingsperiod. Detta betyder mycket både för det cancersjuka barnet och dess familj och är även det ett vanligt önskemål på barnansökningarna.

Att få dessa fina stunder, dagar och minnen är nog något som alla människor behöver. Speciellt om man är ett litet barn, är cancersjuk och har en tuff behandlingsplan att gå igenom.

 

Här fyller Cancerhjälpen en viktig funktion, hjälp oss att hjälpa och uppmuntra dessa familjer.

 

Ywonne Jacobsson
Ordförande CancerhjälpenVill du vara med och göra något konkret?
Hjälpa ett barn som är cancersjukt här och nu?

slogo
Swisha en gåva till 900 4375

Eller ge en gåva till Cancerhjälpen         

Eller ge regelbundet till Cancerhjälpen      Starta en insamling på Facebook


sociala.media3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Varför jag?
Att hinna umgås, att ha tid och skapa minnen tills...