90kontotransparent

90kontotransparent

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cancerhjalpen.se/

Liten börjar bli stor och oroar sig allt mer.

cancerhjalpen_rebecca_dotter

Mamman som är sjuk och kan dö.

Som en dag bara kan försvinna.

 

 

Tvåbarnsmamman Rebecca drabbades av spridd bröstcancer medan hon fortfarande var mammaledig. Skelettmetastaser och hjärntumörer.
Inget har stoppat Rebecca som nu levt med sjukdomen i över 6 år. De senaste två åren har hon bloggat för Cancerhjälpen.

 

Min nervositet som uppstår inför röntgensvar och dylikt har tyvärr börjat att spegla av sig på vår dotter.
Hon har hunnit bli 10 år nu och har börjat förstå mer och mer vad min sjukdom innebär. Jag kan inte längre bemöta henne med ett leende på läpparna, säga att allt kommer gå bra och att det inte är någon fara. Hon har börjat förstå att bara för att jag mår bra just nu så kan jag bli sämre egentligen vilken dag som helst.

Nu sist när man hittade nya förändringar i nacke och skinka på mig som skulle tas prover på, så blev jag jättenervös. Jag var på helspänn hela tiden, hade kortare stubin än vanligt, var trött och irriterad och min nervositet lyste igenom mitt ”skådespeleri” om att jag mådde bra och var oberörd.
Detta var något som vår Linnea reagerade väldigt starkt på och det gjorde inte saken bättre att allt det här utspelade sig i oktober månad oxå.  Oktober, den rosa månaden då man blir påmind om cancer vart man än tittar.  Linnea har mått dåligt och blivit ledsen och lärarna i skolan har märkt att det varit något som inte står rätt till. Lärarna vet ju om våran situation och har full förståelse.

 Jag tror inte att Linnea har förmågan att se något positivt i det hela. Jag tror inte att hon kan se det positiva i att min sjukdom håller sig i schakt och det positiva med att jag inte behöver ta några cellgifter just nu som bryter ner min kropp. För i Linneas ögon är jag nog bara hennes mamman som är sjuk och kan dö.
Och det är klart att en 10-åring mår dåligt av att veta att sin förälder en dag bara kan försvinna. Hon blir ledsen bara av att jag ska åka till Linköping och ta medicin, jag vet inte vad hon tror ska hända för till onkologen har jag åkt så länge hon kan minnas, men så det är något som vi inte heller pratar om här hemma i onödan.
Det kan vara dax att hon får följa med på en behandling snart igen för att se att det absolut inte är någon fara, det var ju ett tag sen hon var med till onkologen.
Jag vill bara kunna vara
Så ska det ju inte vara.😢


Många kramar
Rebecca
Cancerhjälpen kunde under år 2018 hjälpa 746 barn och 555 vuxna.
Med din hjälp hoppas vi kunna stötta ännu fler cancersjuka barn och vuxna.


button2

button1

button3

Eller swisha Din gåva (liten som stor) till 900 4375.
Vill du ha vår gåvopin ange ditt personnummer i meddelanderutan när du swishar.

slogo

I början av december flyger jag hem.
Cancerhjälpens stöd till barnen på Skandionklinike...

Mest lästa

Hur hamnade jag här, hur kunde det bli såhär?   Jag var verkligen så lyckligt lottad....
7579 Hits
Försäkringskassan tyckte att jag skulle börja jobba. Tanken på att kunna jobba fanns inte i min...
6551 Hits
 -För bröstcancer är du alldeles för ung för att få, sa hon.Jag sitter här nu med två bortopere...
6251 Hits

Filtrera på tag

allahjärtansdag månadsgivare vara mamma ettskrattförlängerlivet statistik hogtidsgava julpeng dubbla boendekostnader i livet slutskede varatillsammans fuckcancer väl omhändertagen ansokaomhjälp påsk obotligcancer hair&nu sökabidrag bjornnallejansson vänner Malinberghagen tillsammans Det är ett begrepp som kan vara både julgåva aldriggeupp arbetsträna trädgård besked pin tacksamhet utan sin dotter airsoft spridd bröstcancer hjärntumör deliciouzuf förälder astridlindgrensvärld cancer glädje redaktör cancerhjälpen person i familjen saknas bidrag från cancerhjälpen tack enviktigsak mantra jeanette elmström present cytostatika ywonne jacobsson stödoss egeninsamling bamsesvärld kämparglöd spriddcancer gdpr tarmcancer öppettider rosor delacancern bäst före vitsippa bästajulklappen 5000kr resa envis cancerbehandling egen insamling swish9004375 ordförande finainitiativ Cancerhjälpen gratulation tyragrandinludvig sommarglädje matastaser sjukpensionär minnesgåva urverkligheten cancerhjalpen levamedcancer projektbidrag oförändrat obotlig cancer hopp omkostnader lov så slutar många ” cancer-resor ” lyckligt cancerhjälpen cellprov scarf sommar2018 blimånadsgivare mamma fru semester sända en tanke sommartider cancerbesked överleva barncancer endorfiner medlemicancerhjälpen liseberg dataskyddsförordningen vilja sandhamnsgatan62 fotografsatu metastaserilever fighter positiv minhistoria Linköpings Univeritstssjukhus slimmadorganisation jul2018 drömmar hedra medlemskap hospice lajv cancerdiagnos den 5 december försökte någon tända eld på ett rum på socialförvaltningens kontor i Köping vers spriddbröstcancer fatigue minberättelse oro metastaser barbrosvensson tanke besvikelse smink Onkologen Linköping årsredovisning livmoderhalscancer bukspottkörteln sysselsättningsbidrag kontorsrummet hälldes brännbar vätska slagit hål på kondoleans personuppgifter osterlenskulturgang cancerkompis clownmedicin cornautbrottet barncancercentra allhelgon fondmedel julkampanj wheelagainstcancer midsommar insamling Nyheter stodoss rebeccabernhard 90-konto vallagruppen arideforourchild bli frisk gegåva annorlunda jul idag Att vara envis som mammamedcancer önskningar Här skriver Lisa motorcykelkortege kvartalsgivare geengåva levanu kraftenshus ovisshet läkarbesök operationvalfard högtidsgåva jaellernej jeanetteelmström ansökan årsbidrag träning skandionkliniken peruk nätverka terapi frisör gåvobevis powerwalk trivselbidrag gladmidsommar bröstcancer tackcancerhjälpen cellgifternasvarar julgå cellgifter cancersjuk frisördanderyd Lill-babs beach2018 orka liten text felixfernebring levnu sysselsättning hjälposshjälpa cancersjuka teamkornelia kortege
2019.png

Kontakta oss

Telefon: 08 - 612 42 42

Hemsida: www.cancerhjalpen.se

E-post: info@cancerhjalpen.se

Organisationsnummer: 816000-5958

Integritetspolicy - GDPR
Adress

Sandhamnsgatan 62

115 60 Stockholm

 

Plusgiro:  90 04 37-5

Bankgiro: 900 - 4375

90konto1

2019.png
08-612 42 42
info@cancerhjalpen.se
www.cancerhjalpen.se
Sandhamnsgatan 62, 115 60 Stockholm
Org.nr: 816000-5958
Image
Copyright © Cancerhjälpen 2020. Alla rättigheter reserverade.