90kontotransparent

90kontotransparent

2 minutes reading time (422 words)

Hoppa runt och leka med ungarna

cancerhjalpen_sommar

Ja då är sommaren här igen, sol, bad, värme.

 

   Festligheter blandat med en gnutta ångest. 


Nu kan man inte längre gå och dölja sig i bylsiga tröjor och mössor, Näe nu när värmen kommit så vill man ha så lite kläder som möjligt på sig, många gånger gärna bara bikini.
Jag som älskar att vara på stranden och hoppa runt och leka med ungarna i vattnet kan gärna inte ha några bröstproteser på mig då dom inte riktigt håller sig på rätt plats alla gånger, dessutom blir det extremt obekvämt och varmt.
Nu har jag hittat den rätta lösningen för mig med bikinitrosa och sport top/bh, men jag ska väl inte påstå att man känner sig jättebekväm i att visa upp sin kropp för allmänheten.
Men där har faktiskt mina barn bidragit till att jag tillslut inte orkar bry mig om vad allmänheten tycker och tänker.
Jag ser hellre annorlunda ut och kan hoppa, dyka och leka med mina barn än att sätta dit ett par lösbröst som gör ett hinder till att röra mig hur jag vill.
Mina barn, min man och mina nära och kära bryr sig inte om att jag ser annorlunda ut och det är de enda som betyder något för mig.

Sen finns det självklart tillfällen då även jag känner mig osäker och illa till mods, jag har t.ex väldigt svårt att klä upp mig i fina och färgglada klänningar, så att bröllop är ju inte min favorittillställning. Man ska vara fin och uppklädd, inte bära svart eller mörkt (som jag trivs i bäst), man känner oftast inte så många av gästerna om giftermålet är utanför släkten och så ska man dessutom försöka att vara på gott humör oxå och det är inte alltid så lätt.


Men det är liksom bara att välja, leva livet som jag skulle gjort som frisk eller dra mig tillbaka och missa det liv som givits mig.
Jag säger absolut inte att det är ett lätt val alla gånger och ibland får man faktiskt välja det som känns rätt för en själv, men att försöka hitta lösningar som t.ex min kollega Jeanette har gjort då hon tillverkat en ”droppryggsäck” för att slippa droppställningen och därmed kan röra sig mer fritt, det är något som jag önskar att alla hade kraft till att göra eller få hjälp med.

Alla borde få chansen till ett drägligt, ja till och med härlig liv, hur långt eller kort eller långt det än blir.

/Många kramar RebeccaPS. Vänner, glöm inte att följa Cancerhjälpen på Instagram!
cancerhjalpen instagram logos

Vi hälsar Nalle välkommen!
Kanske istället för blomma?
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
måndag, 25 juni 2018

Captcha bild

Mest lästa

Jag har ju blivit ganska duktig på att dölja det yttre..Och vem bryr sig egentligen då över hur man ...
2505 Hits
Vill du bära vitsippan, precis som vi gör?
2475 Hits
- Vad är alternativet? Lägga sig ner och vänta på döden??
1688 Hits

Filtrera på tag

sysselsättning barbrosvensson vara mamma midsommar pin tack metastaser personuppgifter hospice cellgifter Cancerhjälpen sjukpensionär cytostatika swish9004375 sända en tanke tanke gdpr cancerdiagnos medlemicancerhjälpen annorlunda jul idag lov så slutar många ” cancer-resor ” lyckligt bäst före dubbla boendekostnader i livet slutskede bjornnallejansson cancer sandhamnsgatan62 Lill-babs läkarbesök träning månadsgivare gladmidsommar årsredovisning drömmar överleva egen insamling terapi spriddcancer statistik peruk redaktör cancerhjälpen högtidsgåva beach2018 person i familjen saknas gratulation kvartalsgivare enviktigsak matastaser bidrag från cancerhjälpen aldriggeupp ettskrattförlängerlivet ordförande medlemskap obotligcancer minnesgåva den 5 december försökte någon tända eld på ett rum på socialförvaltningens kontor i Köping tarmcancer årsbidrag glädje mamma cancerhjalpen present barncancer cellprov hjärntumör besked önskningar ywonne jacobsson oförändrat kontorsrummet hälldes brännbar vätska väl omhändertagen slagit hål på fondmedel 90-konto cancerkompis 5000kr utan sin dotter rebeccabernhard spridd bröstcancer cancerhjälpen minhistoria positiv omkostnader Här skriver Lisa liten text Nyheter fighter smink bli frisk förälder spriddbröstcancer Att vara envis som obotlig cancer vitsippa envis resa Det är ett begrepp som kan vara både vänner bröstcancer cancersjuka Malinberghagen kondoleans jeanette elmström vilja cancersjuk dataskyddsförordningen orka Linköpings Univeritstssjukhus kämparglöd vers trädgård jeanetteelmström hedra sommarglädje cancerbehandling fru Onkologen Linköping
logo.png

Kontakta oss

Telefon: 08 - 612 42 42

Hemsida: www.cancerhjalpen.se

E-post: info@cancerhjalpen.se

Organisationsnummer: 816000-5958

Integritetspolicy - GDPR
Adress

Sandhamnsgatan 62

115 60 Stockholm

 

Plusgiro:  90 04 37-5

Bankgiro: 900 - 4375

Image

face cancerhjalpeninstagram cancerhjalpen

logo.png
08-612 42 42
info@cancerhjalpen.se
www.cancerhjalpen.se
Sandhamnsgatan 62, 115 60 Stockholm
Org.nr: 816000-5958
Image
Copyright © Cancerhjälpen 2018. Alla rättigheter reserverade.