Flashback

cancerhjalpen_flachback

Städar bland gamla mediciner.

 Jag får en riktig flashback.

 

 

Som 43-åring drabbades idrottsläraren Jeanette av tolvfingertarmscancer med spridning till levern.
Jeanette är en gift tre barnsmamma som lärt sig att ta vara på livet och leva i nuet.

 

I mars 2013 hamnade vår son akut på sjukhuset och jag vakade över honom på intensiven. Medan jag satt där började jag få klåda benen som bara blev värre och värre. De få gångerna som jag lämnade sonens sida för toabesök blev urinen mörkare och mörkare. Jag hittade alla möjliga förklaringar, torr luft och ingen bra lotion gav klåda. Jag drack för lite vilket gav problem med urinen inbillade jag mig.

När vi kom hem från sjukhuset efter några veckor var klådan hemsk och urinen väldigt mörk och jag började bli gul i ögonen och huden. Uppsökte vc och fick veta att jag hade skyhöga levervärden och nya prover skulle tas om två veckor. Fyra dagar senare var klådan outhärdlig och inget hjälpte. Att ha kläder på sig var nästintill omöjligt. Ringde vc igen ihopp om att få något mot klådan. Pratade med en annan läkare som blev förskräckt över att jag var hemma med de levervärdena och rådde mig att åka till sjukhuset.

På sjukhuset togs en massa prover, röntgen och ultraljud genomfördes och jag fick förklaringen till mina problem, klåda, mörk urin och gul hy. -Du har en tumör som sitter på tolvfingertarmen och täpper till gallgångarna. Jag hade fått cancer!!!

Kram Jeanette ❤️ 

 

Du kan hjälpa någon här och nu, som är cancersjuk.
Vill du vara med?

gava19

regelbund19

insamling19


Eller swisha Din gåva till 900 4375

slogo

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Felix cyklar till Indien och gör insamling till ca...
Hjälpen till vuxna cancersjuka.