Dagen ingen trodde!

cancerhjalpen_40rrebecca

Skulle komma!


Min 40-års dag!
Tvåbarnsmamman Rebecca fick diagnosen spridd bröstcancer medan hon fortfarande var mammaledig. Skelettmetastaser och hjärntumörer. Inget har stoppat Rebecca som nu levt med sjukdomen i snart 9 år. 


Dagen jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag fyller 40.
Helt galet, 40 år, det var nog ingen som kunde tro att den dagen skulle komma inte minst jag själv, men nu är den här, och jag känner mig superstark.
Allt började med ett bröst som inte återgick till sin normala form efter amningen av vår son Liam, efter det har jag haft både med och motgångar.
Motgångarna har varit många, spridning till skelett, metastaser, hjärntumörer, operationer, mediciner med bedrövliga biverkningar.

Jag har mått skit, sovit dagarna igenom. Åkt in och ut från akuten/sjukan, varit kortisonsvullen och isolerad. Jag har tagit väldigt många olika cytostatikabehandling alla med biverkningar där den ena varit värre än den andra. Det har varit tårar, smärta och oro.Ja det är svårt att förstå hur mycket man gått igenom under dessa snart 9 åren. Men lyckan och tacksamheten att man överlevt allt detta och idag ändå mår så bra trots omständigheterna den tacksamheten är det inte jättemånga som upplevt.


Jag är så glad och lycklig att jag bara skulle kunna ställa mig mitt på stan och skrika ut "JAG FYLLER 40!!!! AND I FUCKING LOVE IT"
Kommer dock inte göra det för då kommer dom nog och hämtar mig med tvångsjacka😂

//Många kramar Rebecca.
Cancerhjälpen gör mycket på bred front för landets cancersjuka - och du kan vara med!
Din gåva gör skillnad!

gava19

regelbund19

insamling19


Eller swisha Din gåva till 900 4375.

slogo

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hur kan jag leva utan henne?
Heja!