Cancern är alltid där

rebecca_cancerhjalpen_juli

Cancern fortsätter minsann att arbeta vad det än för årstid och väder!

  Och vips så ligger man här i sjukhussängen igen och fylls på med medicin.

Vi är mitt uppe i semestern med sol, bad och trevliga grillkvällar med nära och kära, vi har varit iväg på våran årliga semestertripp till Göteborg och den har varit precis lika underbar som den brukar vara.
Allt är frid och fröjd och tanken på att man är sjuk försvinner lite för var dag, men så kommer dagen då alla trevligheten får ta en paus, dagen då man måste åka in till sjukan för att ta medicin.
Just i semestertider är det inte jättekul att behöva åka in och medicinera sig, men då jag redan skjutit på behandlingen en vecka på grund av våran göteborgsresa så är det väl ett måste, för sjukdomen tar aldrig semester.
Cancern fortsätter minsann att arbeta vad det än för årstid och väder, det spelar ingen roll om man är på sol eller skidsemester, om man har roligt eller tråkigt, om man är vaken eller sover, cancern är alltid där, den försvinner aldrig inte ens för en sekund, men man kan dock ha turen och få den att lämna minnet för en liten stund och den stunden är verkligen underbar.
Dom stunderna får man verkligen ta vara på för vips så ligger man här i sjukhussängen igen och fylls på med medicin och då är det svårt att glömma att man är sjuk.
//Många kramar Rebecca.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Lev nu
Cancer är ett heltidsjobb