Cancerhjälpen söker 2 nya styrelseledamöter

styrelseledamot_cancerhjalpen_2023

Har du kompetens, tid och engagemang?


Tveka inte att söka. 

 

Cancerhjälpen söker två nya styrelseledamöte, förtroendevalda och en del av föreningens ledning. Du har ett starkt engagemang och bidrar på ideell basis med din kompetens, tid, erfarenhet och engagemang med övriga i styrelsen.

Om Cancerhjälpen

Cancerhjälpen är en ideell förening och har sedan starten 1993 kunnat dela ut över 200 miljoner
i bidrag till landets cancersjuka. Bidrag som fördelas mellan barn och vuxna som drabbats av cancer och även till trivsel och projektbidrag.

Cancerhjälpen är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Vi är en slimmad organisation med ett fåtal anställda, en engagerad styrelse och två drivna pensionärer som arbetar deltid med telefoninsamling.

Vi erbjuder dig

Som ledamot i Cancerhjälpens styrelse har du möjlighet att göra skillnad för cancersjuka barn och vuxna. Både genom utdelning av bidrag och kompetens inom olika vägar att samla in gåvor. Här ser vi gärna nya inputs och kreativitet inom vår verksamhet. År 2023 firar Cancerhjälpen 30 år och vi är inne i en förändrings- och expansionsfas. Genom långsiktiga och kortsiktiga strategier behöver vi öka insamlingen för att kunna hjälpa ännu fler cancersjuka på kortare tid. Hjälpbehovet är större än någonsin.

Vill du vara en del av detta viktiga arbete?

Cancerhjälpen söker två styrelseledamöter som har möjligheten att medverka vid 6-7 digitala eller fysiska styrelsemöten under verksamhetsåret. Digtaliseringen öppnar dörrar så att vi kan arbeta tillsammans oavsett var vi befinner oss. 

Vi söker dig som:

- har ett genuint intresse av att utveckla och förvalta föreningens arbete

- lätt för att samarbeta

- har ett engagemang eller egen erfarenhet av cancersjukdom på nära håll. 

Profil, styrelseledamot 1
Vi ser att du är kunnig inom ekonomi med huvudsakligt ansvarsområde inom föreningens efterlevnad av de ekonomiska riktlinjer som är uppsatta av Svensk Insamlingskontroll gällande 90-konto.

Profil, styrelseledamot 2
Ledamot med fokus på den digitala världen och hur vi kan profilera oss tydligt samt visa nya vägar till insamling som når en yngre generation. Möjlighet att skapa värdefulla referenser till CV för student eller nyexaminerad inom marknadsföring/kommunikation. 

Cancerhjälpen välkomnar alla och värdesätter ung driftighet lika högt som lång livserfarenhet. Du kommer vara del av ett färgstarkt team där taket är högt. Du blir en viktig del av styrelsen och vi ser fram emot att träffa dig. Sök gärna och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Anmäl ditt intresse så snart som möjligt men helst senast den 10 mars 2023 genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Årets julpeng är på väg!