Skriv ett inlägg

Kommentarer(120)

 1. Rosa skriver

  Hej,
  Tusen tack för det bidrag jag fått. Betyder jätte mycket att få den hjälpen. Ni är guld värda.
  Stor kram till er alla. MVH Rosa.

 2. Anjana Ring skriver

  Hej. Tusen tack för de 5000 kr ni ger mig. Har kämpat mot cancer och usel ekonomi i 3 år. Nu kan jag andas ut. Pengarna kommer att hjälpa mig att få upp humöret och att äntligen kunna frossa i massor med frukt, vitaminer och nya snygga sommarkläder och skor, till skillnad från de Loppiskläder jag fått använda. Men allra först ska jag bjuda mina vuxna söner på en fin middag och fira att senaste ct-röntgen var utan anmärkning. Inga metastaser. Hurra! Fortsätter med antikroppsbehandlingen. Stooor kram till alla er som kämpar därute, det finns hopp…efter det mörkaste mörker kommer ljus. Stor kram till Cancerhjälpen . Tack för att ni finns. Och alla ni som ger gåvor så att jag och mina medpatienter kan få lite guldkant i tillvaron. Tack.

 3. Anne Jakobsson skriver

  Stort tack för det bidrag jag fått!
  Blir till underbar hjälp för behandlingar efter bröstcancer, betydde mycket att få den hjälpen med en låg pension !

  Hälsningar
  Anne

 4. Elisabet Edholm skriver

  Jag vill tacka Cancerhjälpen för bidraget på 5000 som beviljats mig för ökade omkostnader för min bröstcancer.

  Vänliga hälsningar

  Elisabet

 5. bjarne åberg skriver

  stort tack för Ert bidrag, och jag önskar Er alla en god JUL % GOTT NYTT ÅR. AKT 28087.

 6. Zeke skriver

  Bättre sent en aldrig. Hela familjen är så tacksamma för det bidraget vi fick till vår lilla Zeke när han behandlades för sin hjärntumör. Ni är guld värda.

 7. Sabina skriver

  Tack för julpengen till vår lilla Liv❤️ Förra året hade vi vid den här tiden nyligen fått veta att hon hade leukemi, AML. Idag är hon färdigbehandlad och är en pigg, glad och envis liten 2-åring som håller på att upptäcka världen. Tack!

 8. Theo skriver

  Hej Cancerhjälpen .
  Tack för min julklapp, jag ska köpa något roligt :) !!!

 9. Maria Calissendorff skriver

  Tack för ekonomiskt bidrag från Cancerhjälpen. Det behövs till kosttillskott och ekologiska livsmedel som jag anser mig behöva efter min andra cancerdiagnos.

 10. Paula Lindsäth skriver

  Ett stort tack för det bidraget som jag fick. Detta kommer vara en stor hjälp för ekonomin för mig som är pensionär. Räcker till sjukhus avgifter medicin räkningar resor. Sen får jag söka i någon fond som kan hjälpa mig komma ut mera då jag sitter i rullstol så blir detta en merkostnad också tyvärr…
  Men är så tacksam för detta bidraget som va till stor hjälp för mig.
  /Paula

1 10 11 12