squareMitt namn är Rebecca, jag är en helt vanlig tjej född 1981.
Jag är gift med Marcus som jag även har mina 2 underbara barn, Linnea född 2009 och Liam 2011, tillsammans med.
Jag har arbetat inom restaurangbranschen hela mitt liv, ett yrke som jag älskar då jag är en ganska social människa.

Allt har verkligen gått enligt planerna, fina vänner, bra jobb och underbar familj.

Men, 2012 vändes hela vår värld upp och ner, vi fick beskedet att jag hade fått bröstcancer som dessutom hunnit sprida sig till skelettet.
Livet ändrades drastiskt för oss alla men nu så här efter behandlingar, hjärntumörer, operationer och utredningar av alla dess slag så mår jag ändå okej, och kämparglöden är det inget fel på, men livet blir aldrig sig likt igen och nu tar vi en dag i sänder.

Bloggen “ända in i själen” startade jag 2013, dels som en dagbok då jag behövde skriva av mig om allt som händer och dels för att hålla släkt och vänner uppdaterade då det är omöjligt att sitta och ringa runt till alla.

Efter ett tag insåg jag att mitt skrivande även kan hjälpa andra i samma situation som jag och deras anhöriga med de frågor som uppstår om t.ex sjukdomen, medicin, biverkningar och ekonomi, vilket endast är ett litet axplock av alla de bekymmer som uppstår.
Jag skriver även en del annat om t.ex. familjen, nöjen och vänner, då jag tror starkt på att jag och alla i min omgivning mår bättre av att jag försöker hålla mig positiv.

Om ni är nyfikna och vill läsa mer så får ni gärna klicka på länken nedan.

Läs min blogg “Ända in i själen”.